%50 Kakao içeriği ile Türkiye'nin en yüksek kakao oranına sahip sütlü çikolatası ve taze kavrulmuş Antep Fıstığı. Çikolatası sadece dört bileşenden oluşur; Kakao çekirdeği, kakao yağı, tam yağlı süt tozu, pancar şekeri.
Türkiye'nin ilk vegan sütlü çikolatası elbette Aroha Çikolata'dan. Bu reçetemiz ile büyük üreticilere ilham olduğumuz için gururluyuz. Vegan, glutensiz Hindistan cevizi sütlü çikolata.
Mükemmel reçete; kakao meyvesinin ekşiliği ve tatlının uyumu. Üzerinde 20 Gr. taze kavrulmuş Antep fıstığı var. Çikolatası ise sadece iki içerikten oluşur: %72 Kakao çekirdeği ve %28 Pancar şekeri.
Bitter bademli çikolata sevenler için. Mükemmel reçete; kakao meyvesinin ekşiliği ve tatlının uyumu. Üzerinde 20 Gr. taze kavrulmuş badem var. Çikolatası ise sadece iki içerikten oluşur: %72 Kakao çekirdeği ve %28 pancar şekeri.
Bitter fındıklı çikolata sevenler için. Mükemmel reçete; kakao meyvesinin ekşiliği ve tatlının uyumu. Üzerinde 20 Gr. taze kavrulmuş Giresun fındığı var. Çikolatası ise sadece iki içerikten oluşur: %72 Kakao çekirdeği ve %28 pancar şekeri.
Diyabetik, ketojenik ve vegan beslenmeye uygun. Stevia ile tatlandırılmıştır. Maltitol içermez. Palm yağı yok, lesitin yok, emülgatör yok, şeker yok, gluten yok, hayvansal ürün yok.
Hayvansal süt tüketmeyenler için Antepfıstıklı yulaf sütlü çikolata. Çikolatası sadece dört içerikten oluşur: kakao çekirdeği, kakao yağı, yulaf ve ğancar şekeri. Lesitin, aroma ve renk verici, katkı ve koruyucu, palm yağı içermez.
Hayvansal süt tüketmeyenler için fındıklı yulaf sütlü çikolata. Çikolatası sadece dört içerikten oluşur: kakao çekirdeği, kakao yağı, yulaf ve ğancar şekeri. Lesitin, aroma ve renk verici, katkı ve koruyucu, palm yağı içermez.
Hayvansal süt tüketmeyenler için yulaf sütlü çikolata. Sadece dört içerikten oluşur: kakao çekirdeği, kakao yağı, yulaf ve ğancar şekeri. Lesitin, aroma ve renk verici, katkı ve koruyucu, palm yağı içermez.
Sadece Ghana Orijin Çekirdekler kullanılarak ve çiçek balı ile tatlandırılarak üretildi. Hafif ekşi tadıyla mükemmel kahve eşlikçisidir. Sadece iki içerikten oluşur: %82 Kakao çekirdeği, %18 organik çiçek balı.
%85 Kakao, hurmaözü ile tatlandırılmış bitter çikolata üzerine taze kavrulmuş Antepfıstığı. Şeker ilavesiz ve vegan. Çikolatası sadece iki içerikten oluşur: Kakao çekirdeği(%85) ve hurmaözü(%15). Palm yağı yok, gluten yok, lesitin yok.
Sadece Ghana Orijin Çekirdekler kullanılarak ve çiçek balı ile tatlandırılarak üretildi. Hafif ekşi tadıyla mükemmel kahve eşlikçisidir. Sadece iki içerikten oluşur: %82 Kakao çekirdeği, %18 organik çiçek balı.